O nama

 

“Kod uredenja interijera najvažniji faktor koji treba zadovoljiti je poštivanje osobnih prioriteta korisnika prostora, uskladiti želje s potrebama i financijskim mogućnostima, te ostaviti mogućnost “rasta” i promjene prostora sa rastom obitelji i promjenom životnih uvjeta.
Kvaltieta življenja se ne postiže kopijom dizajnerskih  rješenja iz časopisa ili kupnjom komada namještaja s “potpisom”…Stvarni život je nešto drugo, sve više….Kvaliteta življenja se postiže unošenjem osobnosti u vlastiti prostor! “

Gordana Đerić,dipl.ing.arh

 

Nauportus se orijentira ljudima koji imaju potrebu za originalnim dizajnerskim rješenjima za svoj prostor, ljudima koji znaju što žele, ali nemaju vremena, živaca ili "talenta" za obilaske dućana i salona, biranje u uvjetima sve veće ponude; ljudima koji se ne žele zamarati s majstorima i "majstorima" raznih profila; ljudima koji se jednostavno žele baviti svojom profesijom, a uređenje interijera prepustiti onima čija je to profesija.

 

U svom radu Nauportus slijedi najbolju praksu i "pravila struke", odnosno korake, koji se moraju poštivati pri uređenju interijera – od početne ideje i izrade preliminarnog dizajna do završne kontrole projekta.

Designed & Developed by