Dizajn putem e-maila (ili "Design by mail") je novost u našoj ponudi, a namijenjen je klijentima koji ne žele (ili ne trebaju) kompletnu uslugu uređenja dizajna ali ipak žele čuti mišljenje dizajnera; klijentima koji imaju ograničen budžet za uređenje prostora; imaju izabrane pojedinačne artikle namještaja koje bi željeli skladno ukomponirati u svoj prostor, žele urediti samo dio prostora, nemaju vremena posjetiti naš salon ili ne žive u Zagrebu.

Dizajnom putem maila naš će vam dizajner, na temelju podataka o prostoru koji želite urediti i koji će te nam poslati e-mailom, pripremiti generalno dizajnersko rješenje kako da uredite vaš prostor.

Da li je to za Vas?

  • Nije vam potrebna kompletna usluga uređenja vašeg prostora ali bi ste se ipak željeli posavjetovati sa dizajnerom.
  • Želite sami birati i kupovati namještaj i opremu ali želite da vam dizajner pomogne kako ga najbolje rasporediti u prostoru (treba vam skica iz koje ćete vidjeti kako ga najbolje rasporediti u prostoru).
  • Imate ograničen budžet i želite što racionalnije urediti vaš prostor.
  • Spremni ste uređivat vaš prostor korak po korak.
  • Uređujete samo dio prostora, na primjer kuhinju ili kupaonicu i želite savjet dizajnera.

Zadovoljstvo našim dizajnom

Iako se trudimo da zadovoljimo ukus svakog klijenta, ponekad su moguće situacije da se sugestije klijentu ne sviđaju. Mi rado primamo sugestije i primjedbe i uvjek ćemo pokušati, kroz aktivnu suradnju, uvažiti primjedbe klijenata tijekom izrade projekta. Na žalost, nakon što se konačna prezentacija i dizajnersko rješenje pošalje klijentu mi više nećemo biti u mogućnosti redizajnirati rješenje ili refundirati troškove dizajna.

Designed & Developed by